Men det var en lykkelig Tid, og vi havde en stor fast Kundekreds, som er lige saa glad for at træffe mig som jeg dem. Men længe før 1921 havde jeg købt Bispehus, og da vi var færdige i Ryesgade begyndte vi i "Industricafeen" som jeg drev i nogle Aar - de haardeste for mig, for da mistede jeg min Kone. Hun var slidt op .... De kan tro, det betyder meget at have en god Kone... - Tre Raad for Restauratører: 1) Du skal sige Farvel til dine Gæster, saa du kan sige Goddag til dem igen. 2)Husk paa, at de Penge, du har i Kassen, naar du kikker om Aftenen, er ikke mine. De skal spredes igen til Leverandørene. 3) Du skal sælge dine Varer og ikke selv drikke dem. -- Da jeg begyndte, gav man 35 Øre for to Øl og 50 Øre for tre. En Therusse kostede 35 Øre, og saa blev Flasken staaende. Jeg kan huske den Opstandelse, der blev, da Chr. Jørgensen i Østergade indførte, at der paa hver Kuvert lagdes 20 Øre for Snaps,
Arkiv ID

000047036

Ophavsret

Beskrivelsesdata

source

Aarhus Stiftstidende

Relationer

Anden juridisk beskyttelse

Aftaleforhold

Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.

Tilgængelighed

Tilgængelighed

Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.